Vann under kjølen igjen

Lørdag fløy vi til Tromsø. Varmen slo imot oss på flyplassen. Hjemme hos Sigurd og Trine målte vi senere på kvelden 28 grader i skyggen! Det meste av båtpussen ble gjort i fjor høst, så mandag morgen kl 10 var vi klare og båten ble sjøsatt. På med seil og litt handling, så var vi klare for årets eventyr!

I tillegg til Sigurd og Per-Henning, blir nevø Andreas med til Hammerfest. Vi drar ut på ettermiddagen mot Hansnes på Ringvassøy, der Andreas vokste opp. Det er byger og temperaturen har sunket til mer normalt nivå. Tirsdag legger vi til i Hasvik helt sør på Sørøya etter 10 timer og 70 nm. Kryss i NV 5 m/s over Lopphavet. På veien passerer vi bl.a. annet Karlsøy med vakkert kulturlandskap vedlikeholdt av sauer. Lave skyer dekker en del av fjellene videre oppover kysten, men mer og mer av dem synes etter hvert som vi kommer nordover. Onsdag morgen: Sol, og vi er på vei mot Hammerfest.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Reklamer

6 thoughts on “Vann under kjølen igjen

  1. Hei, så flott å vite dere på farten igjen med en helt spesiel reise foran dere, ønsker dere masse gode opplevleser. Det er jo litt ekstra å ha to svigersønner ombord, selv om Sigurd ikke blir med lenger enn til Arkangelsk, bare det da en lang tur.

  2. Gleder meg til fortsettelsen av turen. Så får vi håpe finværet holder litt til der oppe i nord. God tur! Hilsen Hilde Dahl

  3. Her går det unna forstår jeg 🙂 Bare dere ikke må ligge i Arkangelsk og vente! Jeg gleder meg i alle fall mer og mer!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s