Venting i Svir

Fløyelsmyk natt til lørdag over Onega til Vosnesenje der elven Svir renner ut av Onega. Det er to sluser og to broer i Svir. Begge broene må åpne for at vi skal komme under.  I går, lørdag, fikk vi en lite hyggelig beskjed fra vår agent, Vladimir, om at bro nr to ikke åpner i helgen, og at vi sannsynligvis ikke kommer under før tirsdag. Vi legger oss på svai ovenfor den nederste broen, og håper at polakken skal klare å få oss gjennom på mandag. Det går ikke, så de må forlate oss for å få gjennomført sine planer om å gå til klosterøya Valaam nord i Ladogasjøen. Uten dem har vi ikke elveradio, og er avhengig av smidighet hos elvemyndighetene ved at de lar oss kommunisere via mobiltlf. Vi er da helt avhengig  av at vår agent gir broene beskjed om vår ankomst. Sårbart system, og vi krysser fingrene for at vi kommer gjennom uten for store problemer.

Tore og jeg tok jolla inn for å komme oss til butikk i går. Fikk hjelp til drosje av en familiesom nøt badelivet på stranden og som viste en utrolig hjelpsomhet og gjestfrihet. I tillegg til å skaffe drosje fikk vi vodka, grillet kjøtt, vodka, hjemmedyrket løk, vodka, brød og litt mer vodka.

Nå har vi fått beskjed om at vi får broåpning i morgen mellom 9 og 11. Vi ligger fint, med sandstrand innenfor oss, 28-30 gr i luften, badevann på 23 gr,  men det skal bli greit å komme videre etter nesten to døgn på svai og usikkerhet om når og hvordan vi kommer videre.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Reklamer

4 thoughts on “Venting i Svir

  1. Hei hj! Gøy å lese om dine/deres opplevelser underveis. Og ser ut som dere har bra vær! Endelig ferietider her også, og med passe bra sommervær! Håper alt ordner seg for dere! God sommer! Gk

  2. På fjellet er det mye vind, litt mer sol i dag og et bad i bekken. Fortsett og nyt det gode liv i spenning om hva neste dag vil bringe.. …nå må jeg inn og finne vanter. Hilsen Grete

  3. Vi følger med i spenning! Det ser ut som et hardt liv, ja! Ikke mye bikiniføre her. God tur videre og tvi tvi!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s