Snart hjemme!

Vänern er Europas tredje største innsjø, vi har seilt over alle de tre største i sommer. I Vänersborg starter Trollhättakanalen som bringer oss til Göteborg. 6 sluser og diverse broer som må åpne. 10 timer tar det. Vi nyter å være i havet igjen, og det blir godt ut på kvelden før vi legger oss i uthavn på Rammen øst for Rörö . Blankskurte svaberg. I skrivende stund, kl 0600, dukker akkurat sola opp. 20 grader i vannet, morgenbad. Vi har sett mye fint på turen, men det er ikke dårlig det som står igjen heller. Bohuslänkysten i dag og i morgen blir sjarmøretappen!

Etter planen legger vi til hjemme i Nøkledypet onsdag kl 17 – kom gjerne nedom bryggen!

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Reklamer

4 thoughts on “Snart hjemme!

  1. En slik tur burde vært obligatorisk for mange av oss en gan i livet! Vi burde ha en frimåned hvert 5. år? Imponerende!

    Forstlig hilsen Ivar M. Sæveraas

  2. Velkommen hjem etter noe som må ha vært en helt fantastisk tur. Har lest og kost meg med alle innleggene fra turen. Ja for en opplevelse det må ha vært. Så møtes vi kanskje på Kjøla i løpet av høsten. Fjellet er ikke verst det heller!

  3. Så bra. Nyt turen hjem, trenger vel ikke sitte støtt på draftet, det er kjent farvann 🙂 Skulle gjerne vært og tatt i mot dere, men er man farmor så er man farmor på onsdager når langveisfarere ankommer brygga.

  4. Hei, hei! Hvor det går! Snart hjemme! Det har vært artig å følge dere på resten av turen. Fantastisk at din drøm om Norge rundt har gått i oppfyllelse Hans Jørgen!
    Og på siste etappe opp Bohuslenkysten kan dere nok endelig seile!!
    Velkommen hjem!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s