Gjestebok

Har du kommentarer, kan du legge dem nedenfor på denne siden.

Reklamer

58 thoughts on “Gjestebok

  • Ja! Det er utrolig mange minner og bilder som sitter igjen i hodet, og enda flere dukker opp når jeg selv er innom bloggen en gang iblant. Der er det forresten daglig folk innom, totalt over 36000 treff, så det er vel flere som drømmer om å dra på tur?
   Hans Jørgen

   • Ja det vil jeg tro! Nå har jeg ikke seilbåt, ei heller noe særlig seilerfaring, men røtter i Russland og St.Petersburg var mitt hjem i noen år. Hadde vært morsomt å ta den turen en gang 🙂

  • Hyggelig å bli kjent med dere! God tur til Oslo i første omgang, og lykke til med alle drømmer og planer for fremtidige seilturer!

 1. This has been very useful for me planning to sail from Skive in the Limfjord next may and then the other way around Russia and Norway, using more or less the same route as Brizo. If others are interested in joining with their own sailing boats, please contact me at jmbryden08@gmail com. I will be in ‘Aldarion’ an 11.5m wooden Schooner built in Cape Town in 1990.

 2. Gratulerer med en fantastisk seilas som jeg har fulgt via reisebrev og vakre bilder siden dere reiste fra Tromsø for lenge siden. Spesielt interessant å følge dere gjennom Russland, Finland, Åland og Sverige. Hilsen Maja-Lisa

 3. Fantastisk tur, gratulere med vel gjennomført så langt. Hvis dere gir på litt ekstra så rekker dere kanskje en tur ensom Soller på Mallorca før vi reiser hjem. Det er ganske bra her også. Hilser fra Inger!
  Hilsen Sjur

  • Vi er jo langbeinte, så kanskje det kunne være noe å tenke på! Nei, forresten – vi fikk dosen av hete i Russland for i år og holder oss i Norden inntil isen legger seg.

   Hilsen oss på Brizo

 4. Har netopp lest gårdsdagens beretning og følger med videre hjemme hos meg selv. var ikke klar over slusene krevde så mye arbeid av mannskapet. Enig i at øvelse sikkert gir en eller to mestre.
  Håper tåken gir seg nå. Det må være veldig krevende.
  Stor hilsen og god tur videre fra Ingerid..

 5. Morsomt. Sitter på vårt fjell med Jørgen og Sandra. Har høytlesing fra bloggen og nyter bildene. Gleder meg til å se en liten løk på toppen av Lillebua 🙂 JE tok med I-pad og jeg leker med den. God tur vider fra grete og gjengen

 6. Utrolig bra, akkurat som forventet at noe ikke stemmer, men alternativer dukker opp i form av en polsk seibåt. Nyt det gode liv, flatt hav, morsomme folk og solskinn i fremmede havner.

 7. Hei gamle ørn! Gammel landkrabbe ønsker lykke til med videre ferd, det ser jo strålende ut så langt. Hilser fra Inger.

 8. Flott lesing og herlige bilder. Har ikke vært lenger enn trøndelag selv(skammelig), så bildene gleder. Ja, bildene av dere gleder selvfølgelig de og 🙂 Ser fram til Russlandsbildene.

 9. Takk en hyggelig prat og omvisningen av båten. Vi satser på å dra ut en tur i morgen. Kos dere her i Kirkenes, og god tur videre til Russland. Hilsen Mona og Oddbjørn Olsen.

 10. Hei Hans Jørgen! Hyggelig å hilse på dere, fint å høre at dere likte innseilinga til Kjøllefjord! Jeg ønsker dere en god tur videre 🙂 Hilsen Benedikte ved Kjøllefjord Skipsekspedisjon

 11. Hei!
  Alle oss i Gunvors v 13A, Kristian, Margareth, Lene, Hanne, Christian og Signe ønsker lykke på reisen!! Skiitt fiske fra Margareth 🙂

 12. Takk for info om en fantastisk tur. Mye fine bilder allerede, gleder meg til fortsettelsen !
  Steinar Øidvin

 13. Hei Ragnhild
  Du fortalte jo om denne seilturen, – men ikke visste vi at dere blogga underveis. Så moro!! Nå sitter vi her på hytta og leser oss opp på turen, – og så skal vi følge den hele veien. Kirsten Nipe hadde lenka til dere på Face.

  Vi er på hytta og nyter vaktmestertilværelsen. Det blir mer skraping, maling og oljing enn det blir soling, – men sånn er livet for oss på fastlandet.

  God tur videre.

  Hilsen Hege og Thorvald.

 14. Hei. Nå sitter jeg på hytta og koser meg – med å lese beskrivelser og se på vakre bilder fra turen deres. Håper Birgitte også får oppleve havblikk (kanskje ikke seilervennlig) og sol som stråler ned på dere! Klem fra Åse

  • Jeg har stor tro på at hun også vil få sol! Langtidsvarselet er slett ikke verst. I morgen tenker jeg vi går inn i Raftsundet og Trollfjorden. Spennende! Klem HJ

 15. Trodde dere skulle få en stille og kanskje litt ensom tur, men dere treffer jo spennede folk hele tiden! Kjempegøy å følge turen her på bloggen.

 16. Hei Hans Jørgen,
  jeg tror få mennesker her i Norge har vært på alle de vakre og forskjellige steder på så kort tid, og beskrevet det så detaljert. Gleder meg som sagt til å fordype meg mer i det. Din tur er forttalt til slektninger i DaNMARK, og komponsit nevø Niels tente veldig på å få være med en tur til neste sommer. Jeg står parat til å kjøre til dit fjellpalads med gressenken nå. Hils min andre svigersøn.
  Masse hilsner svigermor.

 17. Hei, Hans Jørgen. Si gjerne i fra når dere nærmer dere Tromsø. Det hadde vært hyggelig å hilst på dere. Enten i Tromsø, eller vi kan møtes i båt på den fine yttersiden av Kvaløya. Flotte ankrings- og turmuligheter der for dere.

  Bo Eide, tlf 90572171

 18. Hei. Fint å følge med dere. Og til deg Per Henning, vi drar til Nykvåg 16. juli. Kanskje vi ses der? Skal hilse fra Thorhild.

 19. Å lese de fine innleggene og se de fantastiske bildene, er jo nesten som å være med langs kysten!! Flott at dere har fått prøvd kajakkene som jeg gleder meg til å bruke i sydligere farvann når båten kommer hjem igjen. Godt å se at du stadig får ideer til flere prosjekter (!) Fortsatt god tur så langt!
  Gressenka på Kråkerøy 🙂

 20. En litt sen, men hjertelig velment, takk for veldig trivelig samvær på hytta på Austevoll og flott tur til Bergen som mannskap! Det er så typisk Hans Jørgen å gjennomføre det han vil! Det er fristende (som å se i en kokebok på deilige retter) å se bildene av havner dere har vært i! De ligger nok nok litt langt unna for min lille Maxi 77! God reise videre! Jeg og familien følger med ..

 21. Velkommen til Trøndelag! Seilvind og sol håper vi! Skal dere seile opp Orkla 😉 Dere får ringe hvis dere trenger skyss! Mvh Ragnhild og Hans Christian

 22. Velkommen til Trøndelag! Vi gleder oss til dere kommer inn Trondheimsfjorden! Ingerid fortalte stolt i barnehagen i dag at vi skal få besøk av morfar som kommer med båten sin, etter at mormor har kommet vel å merke. Da vi forklarte bakgrunnen for at du kommer med båt, slo hun til med en skrøne om at jeg falt i vannet da vi var med første etappe til Isegran! Men hun reddet meg heldigvis egenhendig opp igjen, så alt gikk bra. Hun vil forresten gjerne være med deg videre på tur i båten;)
  Klem fra Randi

 23. Vi har fulgt dere fra første dag. Flotte bilder. God tur videre, dere tar vel en tur innom Nykvåg vil jeg tro. Michael og Janette

 24. Kjære Hans Jørgen, du skriver så godt og det er så morsomt å følge med på deres ferd i dette fanstastiske landet. Hadde jeg vært 20-25 år yngre skulle jeg svært gjerne vært med, men nå får jeg glede meg over å følge med på denne måten, og jeg også heldig senere å kunne innhente «inside infromation» . Jeg synes dere farer fort frem, men du har sikkert full kontroll.
  masse hilsner Ingerid

  • Vi ligger nok litt foran «skjemaet», men det er noen utsatte punkter på denne kanten av landet som vi velger å passere når vindforholdene er gunstige (Stad, Hustadvika). Det er slett ikke hver dag for tiden. Og så skal vi jo ha litt tid til å fiske laks i Orkla!
   Med hilsen din svigersønn

 25. Hei Per Henning
  En liten hilsen fra kameratsvømmer Tore fra Kongstenhallen. Artig å følge med dere på turen deres. Flotte bilder og god repotasje.
  jeg skal hilse til deg fra Rygh. Han skal selge hytta på Hvaler nå, syns det er for langt å sitte 9 timer i bil for en hyttetur, sa han.
  Igår hadde jeg operasjon i skuldra. Det gikk bra. Håper jeg kan få litt mer kraft i svømmetaka og kan gi deg litt mere fight utover høsten.
  Hilsen Tore Heie

 26. hei Hans Jørgen, nå håper jeg du får denne hilsen. Jeg har vist ikke gjort det riktig, men jeg følger ivrig med. Det er så morsomt å interessant å høre om turen. god tur videre. Masse hilsner INGERID

 27. Vi følger dere på turen og sier, den veien seilte vi også, med samme noravind rett i baugen. Hilsen naboene Britt og Arnfinn Holt i Svingen 4

 28. Hei

  Fin side og spennende tur. Jeg var med for snart 11 år siden og seilet halve ruten din, Arkangelsk og til Fredrikstad gjennom Russland.
  Mange opplevelser. Blir spennende og følge dere på turen. Hvis du er interessert i noen erfaringer er det bare og ta kontakt.

 29. Hei Kjære bror!
  Dette ser VELDIG spennende ut. Jeg håper alt går i orden med at jeg får meg et strekk som lettmatros ombord på vestlandsstrekket! Kjenner jo dama fra Skagen tur- og har et svært godt øye til henne! 🙂 Kristian

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s